Om oss

 

Tribeute - a tribute to the tribes. Det finns en fantastisk rikedom av traditionellt hantverk på den afrikanska kontinenten och Haiti. Tribeute är en hyllning till hantverkarna och deras produkter.

Vi som står bakom Tribeute har förmånen att få ha levt i dessa regioner och upplevt dess mångfald, något som ständigt formar våra liv. Paulina som är textilingenjör, har bott i Dominikanska Republiken i tio år och Heléne som är agronom och fotograf har bott 20 år i Östafrika både som barn och vuxen.

Genom Tribeute vill vi knyta ihop våra livserfarenheter och ta tillvara på den rikedom som vi har fått uppleva. Vi vill skapa ett långsiktigt samarbete med skickliga hantverkare och konstnärer och erbjuda dem en ny marknad samtidigt som vi får möjlighet att dela med oss av den rikedom som vi har fått uppleva.

Galleri Tribeute

I vårt stämningsfulla valv på S:t Eriks torg i Uppsala hittar ni ett brett urval av våra fantastiska hantverksprodukter. Valvet har anor från 1200-talet och är en av Uppsalas äldsta butikslokaler. Se fliken Hitta hit & öppettider för aktuella öppettider.

Kolla gärna våra sociala medier på instagram @tribeute_ och facebook TribeuteSE för avvikande öppettider. Vi har också e-handel på Tribeute.com. Däremot är webbutiken öppen hela tiden.

Tribeute Kontor och Lager

Vårt lilla kontor och lager ligger i Ultuna i södra Uppsala. Vi är normalt där måndagar 8:30-13:00 och övriga veckodagar 8:30-10:30. Hör av er via epost tribeute@gmail.com, instagram, facebook eller under galleriets öppettider även på tel  076 027 8780 om ni vill komma förbi så att vi säkert finns på plats.

Vill ni komma flera stycken ordnar vi det med glädje, även utanför normala kontorstider.  

 Vi finns på Arrheniusplan 12, 756 51 Uppsala.